Kalender

Tilmelding

Du skal være logget ind for at tilmelde dig.

Log ind og tilmeld dig

Afbud

Inter-Spejd 2014 - Årets sommerlejr i Antvorskov division

Dato: 
Søn, 06.07.2014 - Lør, 12.07.2014

I uge 28 fra søndag d. 6/7 og til lørdag d. 12/7 bliver årets divisionssommerlejr afholdt på SpejdNiløse.

For tropsspejderne starter lejren allerede fredag d. 4/7 med hejk, hvorefter de vil slutte sig til deres grupper om søndagen.

Temaet for lejren er Inter-Spejd med fokus på International.

 

Inter-Spejd 2014 på Spejd Niløse

 

I uge 28 løber divisionens sommerlejr af stablen. Det har været en tradition i mange år, at vi arrangerer én stor sommerlejr for alle divisionens grupper. Sidste gang var på Næsby centret i 2007, og nu er det tid igen; vi skal på en rejse sammen, hvor vi alle får én på opleveren.

 

Som noget nyt har vi i år valgt at invitere de andre spejdergrupper med fra vores lokalområde. Vi i lejrledelsen glæder os til det vi ved, bliver en fed lejr, som gerne skulle skabe tættere bånd mellem de enkelte grupper, og resultere i nye venskaber på kryds og tværs. Det overordnede tema for årets lejr er INTER, hvor fokus ligger på International. Vi vil lave en lejr, der er præget af ord der starter med INTER:

 

Intergalaktisk, interkulinarisk, internet, interaktion, interview, interessant, interessefællesskab, interrail osv.

 

Til alle jer forældre, bedsteforældre, søskende, fætre og kusiner, mostre, onkler og venner! Der er også plads til JER; for at skabe denne gode lejr for alle spejderne har vi brug for hjælpere. Det kan være du kan hjælpe til en enkelt dag, eller endda flere dage. Måske er du særlig god til en bestemt ting, som du vil lære videre til andre. Du behøver ikke at have været spejder for at være hjælper, men ligesom os være interesseret i at være en del af en stor oplevelse.

 

Læs mere om muligheden for at blive hjælper og om lejren i øvrigt på www.antvorskovdivison.dk/interspejd-2014